En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu grado güçlü birinci sınıf yangın baplarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kanatlar ortamında mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin destek plakaları mevcuttur.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 grup hiçbir kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı posta sistemi veya panik bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kabil bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Tasar çizim gereği yangın kapıları her dakika kapalı tutulur, otomatik kapanma özellikleri vardır ve kemiksiz tutulması yangın mevzuatına gereğince ekseriyetle asayiş kurallarına tersdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak Yangın Merdiveni Kapısı şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

BİST sehim verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST kişi ve logosu "Muhafaza Marka Belgesi" Yangın Çıkış Kapısı şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değanlayıştirilemez.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait sondaj ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kabil kabil.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page